Ride Along Jelentkezés [MINTA]

A „Ride-Along” program lehetőséget biztosít civileknek és más hatóságok munkatársainak, hogy betekintést nyerjenek a Sheriffség napi működésébe.
Lezárt
BCSD
Sheriff
Sheriff
Jelvényszám: 0
Elsődleges Beosztás:

Ride Along Jelentkezés [MINTA]

Hozzászólás Szerző: BCSD »

Kép
Blaine County Sheriff's Department
Ride Along Program - MINTA
"Dedicated To Your Safety"

A TÉMA CÍME

Kód: Egész kijelölése

[Ride-Along Jelentkezés] VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV
JELENTKEZÉSI MINTA

Kód: Egész kijelölése

[box=1. A JELENTKEZŐ ADATAI]
[b]NÉV[/b]
[ind]Válasz Ide[/ind]

[b]SZÜLETÉSI DÁTUM[/b]
[ind]Hónap: HH · Nap: NN · Év: ÉÉÉÉ[/ind]

[b]FOGLALKOZÁS[/b]
[ind]Válasz Ide[/ind]

[b]A RÉSZVÉTEL INDOKA[/b]
[ind]Válasz Ide[/ind]
[/box]

[box=2. FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT]
[b]1. Igényekről való lemondás[/b]
[ind]A Blaine County Sheriff's Department programjában (Ride-Along Program) való részvételi engedély fejében kijelentem, hogy lemondok minden jelenlegi vagy jövőbeni kártérítési igényről, jogi eljárás megindításának jogáról, illetve bármilyen követelésről a Blaine County Sheriff's Departmenttel, annak alkalmazottaival, tisztviselőivel és megbízottaival szemben. Ez kiterjed minden olyan személyi sérülésre, anyagi kárra vagy egyéb veszteségre – beleértve a halálesetet is –, amely a programban való részvételem során következhet be, függetlenül attól, hogy azt gondatlanság vagy más körülmény okozta, a hatályos jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben.[/ind]

[b]2. A kockázat önkéntes vállalása[/b]
[ind]Tudomásul veszem, hogy a Blaine County Sheriff's Department tevékenységei fokozott kockázattal járhatnak, beleértve a személyi sérülés vagy akár haláleset lehetőségét is. Ennek teljes ismeretében önként vállalom a részvételt a programban. Megértem, hogy a Sheriff's Department nem kötelez a részvételre, és saját elhatározásomból veszek részt benne. Vállalom a teljes felelősséget minden olyan személyi sérülésért, vagyoni kárért vagy egyéb veszteségért, amely a részvételemből eredhet.[/ind]

[b]3. Kötelező érvény és alkalmazandó jog[/b]
[ind]Kijelentem, hogy jelen felelősségvállalási nyilatkozat kötelező érvényű rám, családtagjaimra, házastársamra, örököseimre nézve. Továbbá elfogadom, hogy a nyilatkozatot San Andreas állam hatályos jogszabályai szerint kell értelmezni. Amennyiben a dokumentum bármely pontja jogellenesnek vagy végrehajthatatlannak minősülne, az nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét.[/ind]

[b]4. Alkalmasság és önkéntes aláírás[/b]
[ind]Aláírásommal kijelentem, hogy a jelen nyilatkozatot elolvastam, annak tartalmát megértettem, és azt saját akaratomból írom alá. Kijelentem továbbá, hogy betöltöttem a 21. életévemet, fizikailag és mentálisan alkalmas vagyok a programban való részvételre, valamint képes vagyok a szükséges dokumentáció megértésére és aláírására.[/ind]

[b]5. Az adatok valódisága[/b]
[ind]Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a jelentkezési lapon megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Tudomásul veszem, hogy bármilyen valótlan adatközlés, információ elhallgatása vagy hamis nyilatkozat a jelentkezésem elutasítását, a programból való kizárást, illetve szükség esetén büntetőeljárást vonhat maga után.[/ind]

[center][size=115][b][i]LÉNYEG: a részvétel önkéntes, a kockázatot a jelentkező viseli, a megadott adatokért felelősséget vállal.[/i][/b][/size][/center]
[/box]

[box=3. ALÁÍRÁS]
[b]ALÁÍRÁS[/b]
[ind]Válasz Ide[/ind]

[b]DÁTUM[/b]
[ind]Hónap: HH · Nap: NN · Év: ÉÉÉÉ[/ind]
[/box]

[center][size=85][i]— A jelentkezés vége — Blaine County Sheriff's Department · Ride-Along Program —[/i][/size][/center]
Lezárt